Stalne aktivnosti:

1. SVAKODNEVNI TRENINZI I UTAKMICE KLUBOVA

U našoj dvorani se svakodnevno održavaju treninzi Rukometnog,Odbojkaškog i Košarkaškog kluba.Sportistima je na raspolaganju uvek spremna i čista dvorana kao i
svlačionice koje se svakodnevno održavaju u cilju što boljih uslova za obavljanje svih aktivnosti koje su potrebne sportistima.U zimskom periodu takodje imamo grejanje ,tako da naši sportisti imaju sve uslove za treninge,takodje naše osoblje je uvek na raspolaganju sportistima kako radnim danima tako i vikendom po potrebi za organizaciju utakmica.

2.ŠKOLE FUDBALA

U našoj dvorani se takodje odvijaju trenizi u malom fudbalu.Škole fudbala kao što su Pazar Juniors,Fenerbashce,Novi Pazar na najbolji način omogućuju rekreaciju i zabavu deci. Napomena:Ove škole fudbala nisu stalni korisnici sporske dvorane,treninge obavljaju u
dvorani kada su nepovoljni vremenski uslovi napolju.

3.Iznajmljivanje kancelarija : SSU Pendik takodje izdaje pod zakup poslovni prostor: a) Kancelariji za mlade Novi Pazar-Korisnicima je na raspolaganju atraktivan prostor
izuzetno lepo opremljen za druženje i rad sa mladima.

b) Udruženje Psihologa Novi Pazar-SSU Pendik je iznajmila i opremila lokal ispodzapadne tribine ovom udruženju koje je pocelo sa radom od 01.maja 2015.god .To je jos jedan dokaz raznovrsne ponude koja se nalazi u sklopu ove dvorane.

3.NOVOGODIŠNJI VAŠAR 2014

Najvažniji događaj koji smo organizovali bio je upravo Novogodišnji vašar koji se već u prvom danu pokazao kao pun pogodak u režiji Gradske Uprave i SSU Pendik. Vašar je
privukao oko 50 izlagača,koji su bili izuzetno zadovoljni prodajom kako i samom organizacijom događaja.Naši privrednici su na ovaj način pronašli lakši put do kupaca a kupci do jeftinije i kvalitetne robe.Takođe rekordna posećenost je garancija da ovaj Vašar ima predispozicije da bude izuzetno dobra prilika za naše privrednike i jedan veliki podsticaj od strane Grada našim privrednicima da se izbore sa teškom finasijskom situacijom .

4.BALKAN TEXTIL 2014

S obzirom da se SSU Pendik bavi organizovanjem sajmova državnog i međunarodnog karaktera u 2013 godini je organizovan međunarodni sajam tekstila.Na ovom sajmu je bilo izlagaca iz naše zemlje kao i iz Republike Turske koji su činili većinu izlagača na ovom sajmu. Ovaj sajam je veoma bitan i od  neprocenjive vrednosti za ekonomiju našeg regiona,jer podstiče razmenu roba i usluga između dve države.Takođje ovaj sajam pruža mogućnost lakšeg poslovanja naših privrednika jer preko ovog sajma mogu lakše doći do proizvođača tekstila iz Republike Turske.Ono što je bitno za SSU Pendik je to da smo omogućili sve uslove za nesmetano odvijanje ovog veoma bitnog događaja.

5. MOSI IGRE 2014

Novi Pazar se još jednom pokazao kao dobar domaćin i organizator to sa najbolje moglo videti kada su u pitanju Mosi igre.Bili smo domaćini za preko 2000sportista iz  razlicitih krajeva Srbije i Okruženja i usled teške finansijske situacije naš grad je uspeo da uspešno organizuje ovakvu manifestaciju.SSU Pendik je bila domaćin i centralna figura u ovoj priči budući da se kod nas najveći broj događaja i sama srž organizacije bila je smešetna kod nas.

6. Boks  Univerzum Team

SSU Pendik se trudi da doprinese popularizaciji svih granskih sportova i epilog našeg truda se odslikava u vidu podrške za organizaciju boks mečeva . Boks u Novom Pazaru ima veoma bogatu tradiciju. S obzirom na gore navedene činjenice SSU Pendik je omogućila uspešnu organizaciju ove bokserske revije,koja se uz našu pomoć organizovala u našoj dvorani.